Prijs: €20,00
Excl. BTW: €18,35
1 - 1,5 week levertijd
Merk: Kastanjehout
Model: 152235
-
+

Wilgentenen voor vlechtschutting los circa 0,75m2 (op=op)

Losse wilgentenen bieden veel mogelijkheden voor natuurlijke landschappelijke toepassingen.

Ze kunnen door hun flexibele eigenschappen worden gebruikt voor zowel vlechtwerk, bekledingen, als begroeiingsbasis en voor artistieke toepassingen.

Verkrijgbaar per bundel:

Doe-het-zelf vlechtschutting,

Losse wilgentenen om zelf te vlechten,

ca. 25 wilgentenen (afhankelijk van dikte en lengte; Rond het einde van het seizoen zijn de wilgentenen dikker en zitten er minder in een bundel (circa 20)),

3 á 4 meter lang,

ca 0,75m2 vlechtwerk (het aantal vierkante meters is leidend voor het product wat u ontvangt niet het aantal of de lengte van de tenen).

De schutting is goed te plaatsen in combinatie met palen van kastanjehout Ø6-8cm. Palen plaatsen om de 0,5 - 0,6 meter (max. 0,7 meter). De lengte van de paal is afhankelijk van de hoogte van de schutting. Gebruikelijk is om voor de diepte van de palen de helft van de hoogte van de schutting aan te houden.

Wij willen enkel vers geoogste wilgentenen leveren omdat het vlechten het beste gaat met verse wilgentenen. Deze buigen soepel mee en daar heeft u het meeste plezier van! De verse wilgentenen zijn verkrijgbaar van ongeveer half november/december tot half april, wanneer knotwilgen worden geknot. Buiten dit seizoen zijn de wilgentenen niet te koop via onze webshop. Neemt u gerust contact met ons op wanneer u buiten het seizoen op zoek bent naar dit natuurproduct. Wij zullen onze best doen om uw verder te helpen, wilgentenen zullen dan wel uitgedroogd zijn.

 

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed